Online talent manager

Online Talent Manager helpt bij een optimale teamontwikkeling

Want een efficiënt team is de bouwsteen van een succesvolle organisatie.

Teamontwikkeling met online talent manager

Optimaliseer je teambezetting

Binnen een team is het uitermate belangrijk om te weten wat je aan elkaar hebt. Waar zijn we gelijk aan elkaar en waar zijn we complementair aan elkaar? Wat missen we nog? En zitten alle teamleden op de juiste plek? De assessments van Online Talent Manager helpen je deze vragen te beantwoorden en op deze manier je team te optimaliseren. Zo breng je de efficiëntie van het team in kaart en weet je wat waar de kansen liggen voor teamontwikkeling. 

DE IDEALE TESTset bij TEAMONTWIKKELING

Ons instrumentarium bestaat uit 35 assessments. Hiermee kunnen we garanderen dat er voor teamontwikkeling en-optimalisatie een geschikte combinatie van tests te maken is. Zo kun je het Octogram gebruiken om te inventariseren welke rollen en voorkeursstijlen er aanwezig zijn, waar er hiaten zijn en welke medewerkers binnen je team complementair aan elkaar zijn. De communicatiestijlen test is hier een mooie aanvulling op om te bepalen hoe de communicatie binnen het team verloopt. Daarnaast kun je met de managementtest meten welke managementstijlen er aanwezig zijn. Aan al deze testen kun je 360 graden feedback koppelen, waarvan de resultaten in de rapportage worden gevisualiseerd. 

Waarom kiezen voor Online Talent Manager bij teamontwikkeling?

Werving & selectie

Wanneer je duidelijk voor ogen hebt wat je al in huis hebt en wat daar nog goed bij zou kunnen passen, is het makkelijker om te gaan werven en selecteren voor nieuwe rollen binnen het team. Je kunt onze assessments daarnaast ook gebruiken om het werving en selectieproces te bespoedigen.

Inzicht in je team

Met onze testen kun je de huidige medewerkers in je team (beter) leren kennen en hun persoonlijkheid en loopbaanwaarden in kaart brengen. Ook kun je hiermee bepalen wat hun behoeften zijn op het gebied van management.

Matchbepaling

Door de behoeften en wensen van het team inzichtelijk te maken en je kandidaat te testen op zijn kwaliteiten, kun je uiteindelijk een gefundeerde keuze maken over je sollicitant. Op deze manier weet je zeker dat de kandidaat en het team bij elkaar passen en verzeker je je van optimale teamprestaties.

octogram_VECTOR_

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager

We laten je graag kennismaken met de assessments van Online Talent Manager. Zo kun je ervaren wat onze unieke combinatie van persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en leiderschapstesten voor jouw organisatie kan betekenen.