Online talent manager

Met Online Talent Manager kun je je medewerker weer goed aan de slag helpen.

Want een organisatie excelleert wanneer al zijn medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Re-integratie met online talent manager

Re-integratie van je medewerker naar de juiste rol

Een succesvolle re-integratie vraagt om evaluatie naar welke rol een medewerker het best kan terugkeren. Zeker na ziekteverzuim door overmatige stress of een burn-out. Soms is dat de huidige rol, soms is dat een nieuwe rol. Het belangrijkste is dat je medewerker zich comfortabel voelt: op die manier voorkom je tenslotte nieuw ziekteverzuim en hogere ziektekosten. Met de assessments van Online Talent Manager kun je bepalen waar de talenten van je deelnemer liggen en in welke rol en cultuur hij floreert.  

de ideale testset voor ieder re-integratietraject
Ons instrumentarium bestaat uit ruim 35 assessments. Hiermee kunnen we garanderen dat voor ieder vraagstuk een geschikte combinatie van tests te maken is. Zo kun je de professionele voorkeuren van je medewerker inventariseren met behulp van de loopbaanwaardentest en de organisatiecultuurtest. Op basis hiervan kun je je managementstijl ten opzichte van hem optimaliseren. Om te bepalen in welke rol hij zou floreren, is er de rolactiviteitentest of beroepsinteressetest. Daarnaast brengt de burn-out test exact in kaart welke factoren bepalend zijn bij het ontstaan of voorkomen van burn-out. 

Waarom kiezen voor Online Talent Manager bij re-integratie?

Trefzekerheid

Met ons uitgebreide assortiment van assessments kun je accuraat en trefzeker bepalen wat de behoeften van je medewerker zijn en in welke rol hij het best zal functioneren na zijn ziekteverzuim.

Minder ziekteverzuim

Door je medewerker goed te begeleiden naar een geschikte rol, vergroot je de kans dat hij met tevredenheid kan re-integreren. Dit maakt hem minder vatbaar voor nieuwe stress en verkleint de kans op nieuw ziekteverzuim. 

Loopbaanbegeleiding

Onze assessments maken de sterkten en zwakten van een deelnemer inzichtelijk. Hiermee kun je je deelnemer helpen zich te ontwikkelen of andere keuzes te maken. Met deze aanpak vergroot je de kans op succes en maak je je deelnemer minder vatbaar voor stress.

octogram_VECTOR_

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager

We laten je graag kennismaken met de assessments van Online Talent Manager. Zo kun je ervaren wat onze unieke combinatie van persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en leiderschapstesten voor jouw organisatie kan betekenen.