Online talent manager

De VQ vragenlijst geeft inzicht in hoe jij met veranderingen omgaat.

veranderen met online talent manager en route5

Heb jij het vermogen om te veranderen? Dan win jij!

In de huidige samenleving zien we dat verandering de enige constante is. Het blijkt voor mensen een steeds grotere uitdaging om hierop te reageren en ook de angst voor verandering is vaak groter dan het veranderen zelf!

Het is ook algemeen bekend dat organisaties die zich sneller en makkelijker aanpassen aan veranderingen een grotere kans hebben om voort te bestaan. En de meeste organisaties bestaan nog steeds uit teams met mensen.

Hoe belangrijk is het dan inzicht te hebben in het verandervermogen van teams en mensen? Heel belangrijk!

Wij kunnen je nu helpen! Hoe? Door je inzicht te geven in het verandervermogen van jezelf en jouw team. Samen met Route5 hebben wij daarvoor het VQ-assessment ontwikkeld. En VQ staat voor de Verander Quotiënt. Logisch toch?!

De ruim opgezette rapportages van het VQ-assessment geven inzicht in welke voorkeurstrategieën mensen en teams kiezen wanneer zich veranderingen voordoen. Dit helpt jou en jouw team veranderingen efficiënt op te pakken!

Wil jij ook slimmer en met meer resultaat kunnen veranderen? Neem dan contact met ons op. Dank aan Bert GoosMariska Molenschot, Astrid van Helvoort, André Tjoa en Robert Vlekke voor de samenwerking en op naar succes. 

Sterke punten

Valkuilen

Leerdoelen

Overtuigingen

de ideale vragenlijst bij verander- en ontwikkelingstrajecten

En ben je nieuwsgierig naar hoe je overleeft in een veranderende organisatie? 

Lees dan het boek, geschreven door Route5, “Change or die”