Online talent manager

Online Talent Manager helpt je bij het vinden van de perfecte managementkandidaat.

Want een team zonder (goed) leiderschap is als een schip zonder kapitein: een ongeleid projectiel zonder doel in zicht.

leiderschapsontwikkeling met online talent manager

Vind de perfecte match voor je team

Goed leiderschap heeft een aanzienlijk positieve invloed op de prestaties van je team. Het is daarbij echter wel van belang dat de stijl van leidinggeven past bij de behoeften van je team. Daarom kun je met de tests van Online Talent Manager niet alleen beoordelen wat de behoeften van het team precies zijn, maar ook wie er geschikt is als leider van het team en hoe je deze leider kunt helpen om zijn leiderschapskwaliteiten nóg verder te ontwikkelen. 

de ideale testset voor de leiderschapsontwikkeling van
jouw team

Ons instrumentarium bestaat uit ruim 35 assessments. Hiermee kunnen we garanderen dat voor ieder vraagstuk een geschikte combinatie van tests te maken is. Zo kun je met het Octogram bepalen welke werk- en leiderschapsstijlen passen bij de medewerkers in je team. Vervolgens kun je het managementgedrag- en leiderschapsstijlassessment gebruiken om te bepalen of een managementkandidaat matcht met de behoeften van het team. De resultaten van ieder assessment zijn geschreven met een positieve benadering en geven feedback voor de ontwikkeling van de deelnemer.

Waarom kiezen voor Online Talent Manager bij leiderschapsontwikkeling?

Inzicht in je team

Met onze persoonlijkheidstesten kun je de huidige medewerkers in je team (beter) leren kennen. Zo kun je met onze assessments bepalen wat hun behoeften zijn op het gebied van management.

Inzicht in je kandidaat

Met onze assessments kun je een kandidaat beter beoordelen. Zo laat het leiderschapsassessment zien of je kandidaat de management-kwaliteiten heeft die worden gevraagd.

Matchbepaling

Door de behoeften van het team inzichtelijk te maken en je kandidaat te testen op zijn kwaliteiten, kun je een gefundeerde keuze maken over je sollicitant. Zo weet je zeker dat er een match is, en verzeker je je van optimale teamprestaties.

Loopbaanbegeleiding

Onze assessments maken de sterkten én zwakten van een deelnemer inzichtelijk. Door zowel sterkten als ontwikkelpunten te benoemen, maken we het makkelijker om je deelnemer op zijn kracht in te zetten.

octogram_VECTOR_

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager

We laten je graag kennismaken met de assessments van Online Talent Manager. Zo kun je ervaren wat onze unieke combinatie van persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en leiderschapstesten voor jouw organisatie kan betekenen.