Online talent manager

Online Talent Manager helpt de juiste personen te vinden in werving en selectie trajecten

Want zonder de ondersteuning van gevalideerde selectie-instrumenten kan een verkeerde keuze een financiële strop worden.

werving en selectie met online talent manager

Elimineer de twijfel uit je selectiekeuzes

Bij werving en selectie kan het lastig zijn om een gefundeerde keuze te maken over een kandidaat. Cognitieve vaardigheden haal je namelijk maar moeilijk uit een sollicitatiegesprek of een Curriculum Vitae. Om zeker te zijn van de kwaliteiten en het potentieel van de kandidaat, krijg je met de assessments van Online Talent Manager op meerdere intelligentievlakken inzicht op de vaardigheden en het talent van je kandidaat.

DE IDEALE TESTset VOOR iedere selectie

Ons instrumentarium bestaat uit ruim 35 assessments. Hiermee kunnen we garanderen dat voor ieder vraagstuk een geschikte combinatie van tests te maken is. Op die manier kun je je deelnemer, zijn persoonlijkheid en zijn professionele voorkeuren beter leren kennen met behulp van de loopbaanwaardentest, organisatiecultuurtest en de OP5 persoonlijkheidstest. Daarnaast geven de cognitieve capaciteitentesten inzicht in het kunnen op meerdere intelligentievlakken. Werving en selectie wordt zo maatwerk.

Waarom kiezen voor Online Talent Manager bij werving en selectie?

Trefzekerheid

Met ons uitgebreide assortiment van assessments kun je accuraat en trefzeker bepalen wie iemand is en hoe hij in een bepaalde werkomgeving zal functioneren.

Maatwerk

Voor ieder selectievraagstuk is een combinatie van assessments te maken die de vraag perfect beantwoordt. Zo kun je Online Talent Manager bij meerdere werving en selectie processen inzetten.

Eenvoud

Onze assessments en rapportages zijn gebaseerd op een duidelijk model en eenvoudig geschreven. Ze kunnen dus ook gemakkelijk geïnterpreteerd worden door niet-psychologen.

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager

We laten je graag kennismaken met de assessments van Online Talent Manager. Zo kun je ervaren wat onze unieke combinatie van persoonlijkheidstesten, capaciteitentesten en leiderschapstesten voor jouw organisatie kan betekenen.