Online talent manager

Als werving en selectiespecialist wil je de juiste mensen aantrekken, selecteren en behouden voor je opdrachtgever.

De werving en selectiespecialist  levert toegevoegde waarde door zowel voor kandidaten als opdrachtgevers een juist beeld te schetsen van aanwezig talent en potentieel.

optimaliseer je diensten als werving en selectiespecialist

Trek bedrijven en kandidaten aan door succesvolle plaatsingen binnen een kort tijdsbestek

Als werving en selectiespecialist is het van belang dat je snelle en betrouwbare meetinstrumenten inzet die duidelijk zijn voor jezelf, je kandidaat en je opdrachtgever. Zo bespaar je geld én behaal je tijdwinst. Daarnaast wordt het vertrouwen van je opdrachtgever versterkt door de inzet van de juiste assessments. Met de tests van Online Talent Manager kun je het profiel van je kandidaat goed vertalen naar de wensen van je klant en daarmee goede matches maken. 
Met Online Talent Manager weet jij als werving en selectiespecialist precies

Of er sprake is van een optimale match. Zo krijg je inzicht in:

Online Talent Manager onderbouwt talent zodat duidelijk wordt of de kandidaat de juiste match is voor de opdrachtgever binnen de gevraagde functie

Door gebruik te maken van Online Talent Manager verbeter jij als werving en selectiespecialist je selectieresultaat. Omdat je je onderscheidend vermogen vergroot en je kunt eenvoudiger een gemeenschappelijke taal met je opdrachtgever spreken. 

Bekijk de test

Met Online Talent Manager krijg je inzicht in


Talentprofielen

Met het Octogram talentenprofiel krijg je binnen 15 minuten gevalideerd en betrouwbaar inzicht in de rolvoorkeuren en talenten van je kandidaat. Daarmee kun je bepalen of dit matcht met het gewenste profiel van je opdrachtgever.


Denkniveaus

Met de cognitieve capaciteitentesten breng je het werk- en denkniveau van je deelnemer in kaart. De tests zijn breed inzetbaar van VMBO- tot WO-niveau en meten verbale, figuratieve en numerieke intelligentie.


Prestaties

Met de OP5 persoonlijkheidtest en het Octogram onderbouwen wij de ontwikkelbaarheid van bepaalde competenties bij je deelnemer. Dit is een manier om de te verwachten prestaties inzichtelijk te maken. Zo kun je bepalen of de deelnemer bij het team past.


Risicofactoren

De burn-out test laat zien welke persoonlijke eigenschappen en organisatorische factoren een rol spelen bij het ontstaan van stress en burn-out. Dit maakt de burn-out test belangrijk bij het voorkomen van ziekteverlof. ​

Bij werving en selectie gebruik maken van online talent manager om gevalideerde inzichten te verkrijgen.

Benieuwd hoe Online Talent Manager waarde kan toevoegen aan jouw rol richting je opdrachtgever en kandidaat?

Neem contact op