Online talent manager

Als loopbaanadviseur, coach of trainer heb je behoefte aan een duidelijk (talenten)profiel van je kandidaat

In jouw rol van loopbaanadviseur of coach is het van belang om in één oogopslag, met behulp van betrouwbare meetinstrumenten, helder te hebben wat de talenten van een kandidaat zijn.

Loopbaanadviseur:samen op weg

Gebruik als loopbaanadviseur de tests van Online Talent Manager om het juiste pad voor je deelnemer uit te stippelen

Vaak komen kandidaten of organisaties naar jou als loopbaanadviseur of trainer toe met een hulpvraag. Je kandidaat weet bijvoorbeeld niet (meer) wat hij wil of wat hij nodig heeft in zijn carrière. Om de vragen van je kandidaat te beoordelen, kun je de assessments van Online Talent Manager als instrumenten inzetten. De assessments geven je inzicht in het profiel van je deelnemer en helpen je bepalen wat voor hem de volgende stap kan zijn. Zo kun je je (loopbaan)adviezen optimaliseren voor zowel je kandidaat als je opdrachtgever.

Met Online Talent Manager weet je als loopbaanadviseur of trainer precies

Welk doel je kandidaat voor ogen moet hebben en hoe je hem kunt helpen dit doel te bereiken. Daarnaast krijg je inzicht in:

Gebruik de online assessments van Online Talent Manager en weet precies welk professioneel advies je je kandidaat kunt geven voor zijn volgende carrièrestap

Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en deskundigheid in om onze klanten te helpen. We adviseren dan ook met plezier aan de professionele loopbaanadviseur, coach en trainer als zij vragen hebben over het profiel van hun deelnemer(s). We blijven betrokken en helpen waar daar behoefte aan is. 

Met Online Talent Manager krijg je inzicht in

Talentenprofiel

Met het Octogram talentenprofiel breng je de rolvoorkeuren en talenten van je deelnemer(s) in kaart. Je krijgt daarnaast ook tips voor de ontwikkeling. In de trainingen die je geeft, kan dit verder worden uitgewerkt.

Denkniveaus

Met de cognitieve capaciteitentesten breng je het werk- en denkniveau van je deelnemer(s) in kaart. De tests zijn breed inzetbaar van VMBO- tot WO-niveau en meten verbale, figuratieve en numerieke intelligentie.

Ontwikkeling

Met de OP5 persoonlijkheidstest, de loopbaanwaardentest en het Octogram onderbouwen wij de ontwikkelbaarheid van bepaalde competenties bij jouw deelnemer(s).

Risicofactoren

De burn-out test laat zien welke persoonlijke eigenschappen en organisatorische factoren een rol spelen bij het ontstaan van stress en burn-out. Dit maakt de burn-out test belangrijk bij het voorkomen van ziekteverlof.

als coach, loopbaanbegeleider of trainer met versterkte inzichten waarde bieden aan kandidaten en opdrachtgevers.

Benieuwd hoe Online Talent Manager jou kan ondersteunen
in je rol?

Neem hieronder gerust contact met ons op!