Online talent manager

Als HR -specialist wil je gebruik maken van een betrouwbaar instrument dat ondersteunt bij besluitvorming.

Een HR-specialist levert toegevoegde waarde door het management en de directie te adviseren over het personeel. Je moet daarom kunnen vertrouwen op de instrumenten die je daarvoor gebruikt. 

De HR-specialist investeert in de juiste personen

Selecteer en behoud de juiste mensen voor jouw organisatie

Als HR-specialist is het van belang om te investeren in de juiste personen. Want wanneer personen passen bij hun rol en de organisatie, zullen zij met plezier werken. Zo kun je het verloop binnen de organisatie verlagen en kosten besparen. Om te kunnen beslissen welke personen geschikt zijn voor je organisatie, is het van belang om je mening over een kandidaat kwalitatief te onderbouwen. Met de assessments van Online Talent Manager krijgen elke HR-specialist en -managers inzicht in het kunnen van een kandidaat en op basis daarvan kun je een weloverwogen beslissing nemen. 

Met Online Talent Manager weet jij als HR- specialist precies

Wie je in huis hebt en wie daar nog bij past. Daarnaast krijg je inzicht in:

Met onze tool kun je jouw talentmanagement vormgeven

Onze tests zijn gebaseerd op het managementmodel van Robert Quinn. Daardoor is de vertaalslag naar de eigen organisatie gemakkelijk te maken.  Door de heldere en positieve formulering van de resultaten in de rapportages, is er een grote mate van herkenbaarheid en acceptatie onder deelnemers.

Met Online Talent Manager krijg je inzicht in

Talentprofielen

Met het Octogram talentenprofiel breng je de rolvoorkeuren, waarden en talenten van je kandidaat in kaart. Je krijgt daarnaast ook tips voor zijn ontwikkeling.

Denkniveaus

Met de cognitieve capaciteitentesten breng je het werk- en denkniveau van je deelnemer in kaart. De tests zijn breed inzetbaar van VMBO- tot WO-niveau en meten verbale, figuratieve en numerieke intelligentie.

Prestaties

Met de de OP5 persoonlijkheidstest en het Octogram onderbouwen wij de ontwikkelbaarheid van bepaalde competenties bij jouw deelnemer. Dit is een manier om met Online Talent Manager de te verwachten prestaties inzichtelijk te maken.

Risicofactoren

De burn-out test laat zien welke persoonlijke eigenschappen en organisatorische factoren een rol spelen bij het ontstaan van stress en burn-out. Dit maakt de burn-out test belangrijk bij het voorkomen van ziekteverlof.

Als hr-specialist gebruik maken van online talent manager om je te positioneren richting de directie en het management.

Benieuwd hoe Online Talent Manager jou als HR-specialist
kan ondersteunen in je rol?