Online talent manager

Als directeur of ondernemer wil je zeker zijn dat je inzicht hebt in de kwaliteiten van jouw mensen.

Het is in je organisatie van belang om medewerkers aan je te binden en te behouden, concurrenten voor te zijn en opdrachtgevers optimaal te bedienen.

DE TOP VAN DE TOP AANNEMEN

Zorg dat je weet wie geschikt is voor welke functie binnen je organisatie

Als directeur of ondernemer is het van belang om de beste mensen aan te trekken en aan je organisatie te binden. Door de assessments van Online Talent Manager te gebruiken bij je besluitvorming, kun je de beste mensen uit de markt (laten) halen en behouden door te investeren in hun ontwikkeling. Daarnaast kun je met een sterk team meerwaarde bieden aan je klanten en zo je positie ten opzichte van je concurrenten versterken. 

10 eigenschappen van een succesvolle ondernemer
10 eigenschappen van een succesvolle ondernemer
10 eigenschappen van een succesvolle ondernemer

Met Online Talent Manager kan ik als directeur of ondernemer

Mijn managementkwaliteiten ondersteunen. De voordelen zijn:

Gebruik de online assessments van Online Talent Manager om met je organisatie en team een sterke positie in te nemen

Hierdoor krijg je meer zicht op gevraagde kwaliteiten in de praktijk en de competenties van je medewerkers, wat bijdraagt aan de groei van je organisatie. Zo kan je binnen je organisatie op een vakkundige wijze transities en cultuurverandering implementeren. 

Met Online Talent Manager krijg je inzicht in

Profielen

De cultuurtest brengt in kaart welke heersende cultuur kenmerkend is voor de organisatie en of deze matcht met de gewenste organisatie-cultuur. Zo kun je bepalen of de medewerker in de rol of cultuur past.

Denkniveaus

Met de cognitieve capaciteitentesten breng je het werk- en denkniveau van je deelnemer in kaart. De tests zijn breed inzetbaar van VMBO- tot WO-niveau en meten verbale, figuratieve en numerieke intelligentie.

Prestaties

Met de OP5 persoonlijkheidstest en het Octogram onderbouwen wij de ontwikkelbaarheid van bepaalde competenties bij jouw deelnemer. Dit is een manier om met Online Talent Manager de te verwachten prestaties inzichtelijk te maken.

Risicofactoren

De burn-out test laat zien welke persoonlijke eigenschappen en organisatorische factoren een rol spelen bij het ontstaan van stress en burn-out. Dit maakt de burn-out test belangrijk bij het voorkomen van ziekteverlof. ​

als directeur of ondernemer gebruik maken van online talent manager om de organisatie te versterken.

Benieuwd hoe Online Talent Manager je kan helpen je organisatie
naar een hoger niveau te tillen?