Online talent manager

Je personeel is de kracht van je organisatie

Persoonlijkheidstesten tonen de kwaliteiten van je deelnemer

Met ons assortiment aan persoonlijkheidstesten helpen we je identificeren welke talenten je in huis hebt. De testresultaten maken inzichtelijk over welke persoonlijkheidskenmerken je deelnemers beschikken en welke waarden zij belangrijk vinden. Daarnaast leer je welke communicatie-, werk- en leiderschapsstijlen het best bij deze talenten passen. Zo kun jij je deelnemers op hun kracht inzetten en een prettige en productieve werkomgeving voor hen creëren.
0 +

gedragstesten met leiderschapstesten en activiteitentesten

Key features

Gedwongen keuze

Bij de persoonlijkheids-testen moet de deelnemer iedere vraag beantwoorden om de test af te ronden. Zo is er gegarandeerd resultaat op alle facetten.

Big Five

De persoonlijkheids-testen zijn, naast het Quinn model, ook gebaseerd op het Big Five model. Dit model brengt persoonlijkheids-kenmerken in kaart.

Uitgebreide resultaten

De resultaten van onze persoonlijkheidstesten geven een score op 5 hoofdfactoren en 30 facetten.

360-graden feedback

Verschillende persoon-lijkheidstesten zijn geschikt voor 360-graden feedback. Hierbij toets je of het beeld dat de kandidaat van zichzelf heeft, wordt bevestigd door zijn omgeving.

Wetenschappelijk onderbouwd

Het Octogram, het basisassessment van Online Talent Manager, is gebaseerd op het Quinn model. Onze testontwikkelaars hebben dit model vertaald naar psychologische kenmerken.

Geen tijdslimiet

Onze persoonlijkheids-testen hebben geen tijdslimiet. Dit geeft iedere deelnemer voldoende tijd om zijn keuzes te maken.

Alles wat je nodig hebt binnen één tool

Uitgebreide rapportage

Elk assessment geneert een uitgebreid psychologisch rapport. Dit rapport geeft een toelichting op alle schalen en scores en is geschikt om, na enige toelichting, aan je kandidaat mee te geven. Daarnaast genereert ieder assessment een expert rapport, welke een goed beeld van de overeenkomsten en verschillen in de verschillende lagen van de persoonlijkheid van je kandidaat geeft. Deze en andere rapportage mogelijkheden, zoals het Octogram Talentenprofiel, zijn onbeperkt op te vragen binnen het Online Talent Manager systeem. Al onze rapportages bevatten daarnaast grafische onderdelen die het begrijpen en uitleggen van de resultaten nóg eenvoudiger maken. 

Eenvoudig te begrijpen, combineren en uit te leggen

Krachtig en eenvoudig basismodel

Het merendeel van de tests van Online Talent Manager is gebaseerd op het concurrerende waardenmodel van Quinn. Dit model is opgesteld aan de hand van vier verschillende managementmodellen die vier deelgebieden van organisatie-effectiviteit representeren. Wij hebben de Quinn-managementrollen vertaald naar werk- en leiderschapsstijlen die aansluiten bij de actuele werkcontext. Doordat veel van onze assessments gebaseerd zijn op het Quinn model, zijn ze makkelijk te interpreteren, combineren en vergelijken. 

Vergelijk op alle niveau’s met de juiste normgroepen

~

online talent manager persoonlijkheidstesten

Wat levert het op?

Betrokkenheid & productiviteit

Door inzichtelijk te maken wat bij je medewerkers past, kun je hun rol en de organisatiecultuur optimaliseren. Daarmee creëer je tevreden medewerkers die meer betrokken zijn bij de organisatie en productiever in hun werk.

Vermindering van duur en ongewenst verloop

Door je medewerkers optimaal te ondersteunen, vergroot je de kans dat zij bij je organisatie willen blijven. Zo dring je het verloop binnen de organisatie terug, verleng je de looptijd van de werknemer en bespaar je kosten.

Vermindering van ziekteverzuim

Tevreden medewerkers zijn gemotiveerder en minder vatbaar voor stress en burn-out. Door talentmanagement met behulp van Online Talent Manager verlaag je dus het ziekteverzuim binnen de organisatie.

Ontwikkeling van toppresteerders

Tevreden personeel en minder verloop en ziekteverzuim zorgen gezamenlijk voor optimale bedrijfsprestaties. Je leert het talent van je medewerkers kennen en helpt hen zo zich te ontwikkelen tot toppresteerders.

Weten hoe het werkt?

Zet Online Talent Manager in bij

We bieden een modulair testaanbod. Onze tests kunnen zowel per stuk als gecombineerd worden gebruikt op verschillende vlakken van organisatie- en talentmanagement. Zo bieden we naast de persoonlijkheidstesten ook capaciteitentesten en leiderschapstesten aan. Door testcombinaties te maken die passen bij jouw behoeften, ontstaat er kwalitatief maatwerk.

Met onze capaciteitentesten kun je de potentie van je deelnemer vaststellen. De verschillende intelligentietesten brengen elk afzonderlijk de capaciteiten op verbaal, figuratief en numeriek vlak in kaart. 

Met onze leiderschapstesten kun je de managementvaardigheden van je deelnemer inzichtelijk maken. Hiermee kun je bepalen welke leiderschapsstijl hij heeft en hoe dat past bij je organisatie.

ONTDEKKEN WAT ONLINE TALENT MANAGER voor jou kan BETEKENEN?

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager