Online talent manager

Goed leiderschap is cruciaal

Alles om de managementkwaliteiten van je deelnemer te ontdekken en ontwikkelen

Onze leiderschapstesten maken managementvaardigheden om medewerkers aan te sturen inzichtelijk en laten zien welke leiderschapsstijlen het best bij iemand passen. De assessments helpen je bepalen wat de leidinggevende capaciteiten van je deelnemer zijn. Ook zie je of zijn stijl van leidinggeven binnen de organisatie of het team past. Daarnaast kun je met de leiderschapstesten individuele en teamontwikkeltrajecten van deelnemers ondersteunen. 
0 +

testen om inzicht te krijgen in jouw kandidaat

KEY FEATURES

Vier stijlen

Het leiderschapsstijl-assessment geeft een score op vier stijlen van leidinggeven: de ondernemende, resultaatgerichte, beheersmatige en mensgerichte stijl. Hiermee kun je vaststellen of de managementstijl van je deelnemer past bij je organisatie.

Geen tijdslimiet

De leiderschapstesten hebben geen tijdslimiet. Dit geeft iedere deelnemer voldoende tijd om zijn keuzes te maken.

Gedwongen keuze

De deelnemer moet iedere vraag beantwoorden om de test af te kunnen ronden. Zo garanderen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van de resultaten.

Resultaat in verbeterpunten

Het resultaat van de managementtests geeft feedback op verbeterpunten van de deelnemer. De rapportage kan bijvoorbeeld aantonen dat een deelnemer weinig aandacht heeft voor de ontwikkeling van medewerkers. Met deze feedback kan de deelnemer zich verder ontwikkelen. Uiteraard behoudt het rapport wel een positieve benadering en worden sterke punten ook benoemd.

Alles wat je nodig hebt binnen één tool

Uitgebreide rapportage

Elk assessment geneert een uitgebreid psychologisch rapport. Dit rapport geeft een toelichting op alle schalen en scores en is geschikt om, na enige toelichting, aan je kandidaat mee te geven. Daarnaast genereert ieder assessment ook een expert rapport, welke een goed beeld van de overeenkomsten en verschillen in de verschillende lagen van de persoonlijkheid van je kandidaat geeft. Deze en andere rapportage mogelijkheden, zoals het 360-graden rapport, zijn onbeperkt op te vragen binnen het Online Talent Manager systeem. Al onze rapportages bevatten daarnaast grafische onderdelen die het begrijpen en uitleggen van de resultaten nóg eenvoudiger maken. 

eENVOUDIG TE BEGRIJPEN, COMBINEREN EN UIT TE LEGGEN

Krachtig en eenvoudig basismodel

Het merendeel van de tests van Online Talent Manager is gebaseerd op het concurrerende waardenmodel van Quinn. Dit model is opgesteld aan de hand van vier verschillende managementmodellen die vier deelgebieden van organisatie-effectiviteit representeren. Wij hebben de Quinn-managementrollen vertaald naar werk- en leiderschapsstijlen die aansluiten bij de actuele werkcontext. Doordat veel van onze assessments gebaseerd zijn op het Quinn model, zijn ze makkelijk te interpreteren, combineren en vergelijken. 

Vergelijk op alle niveau’s met de juiste normgroepen

~

ONLINE TALENT MANAGER LEIDERSCHAPSTESTEN

Wat levert het op?

Beargumenteerde selectie

Met de leiderschapstesten kun je de leidinggevende capaciteiten van een kandidaat inzichtelijk maken en bepalen of zijn stijl van leidinggeven binnen je organisatie past.

Team-
ontwikkeling

Door de leiderschapsstijl van je deelnemer te leren kennen, kun je bepalen of hij geschikt is als leider van het team. Zo realiseer je een optimale teambezetting.

Verhoogde prestaties en productiviteit

Door een goede match te verzorgen tussen je team en hun leider, realiseer je tevredenheid. Tevredenheid binnen het team leidt tot hogere productiviteit en betere teamprestaties.

Gefundeerde loopbaanbegeleiding

De managementtesten laten zien op welke punten je deelnemer zijn leiderschap kan verbeteren. Met deze inzichten kan je deelnemer zich verder ontwikkelen binnen zijn managementrol.

Weten hoe het werkt?

Zet Online Talent Manager ook in bij

We bieden een modulair testaanbod. Onze tests kunnen zowel per stuk als gecombineerd worden gebruikt op verschillende vlakken van organisatie- en talentmanagement. Zo bieden we naast de leiderschapstesten ook persoonlijkheidstesten en capaciteitentesten aan. Door testcombinaties te maken die passen bij jouw behoeften, ontstaat er kwalitatief maatwerk.

Met onze persoonlijkheidstesten kun je ontdekken welke talenten je in huis hebt of mogelijk gaat halen. Daarnaast kun je bepalen hoe deze talenten het best kunnen worden benut. 

Met onze capaciteitentesten kun je het potentieel van je deelnemer vaststellen. De verschillende intelligentietesten brengen elk afzonderlijk de capaciteiten op verbaal, figuratief en numeriek vlak in kaart. 

ONTDEKKEN WAT ONLINE TALENT MANAGER voor jou kan betekenen?

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager