Online talent manager

ontdek potentieel

Alles om het werk- en denkniveau van je deelnemer inzichtelijk te maken

Ons assortiment aan capaciteitentesten helpt je het potentieel van je deelnemer te bepalen. De verschillende intelligentietesten brengen elk een apart deel van de cognitieve capaciteiten in kaart door sterkten en zwakten op verbaal, figuratief en numeriek vlak te laten zien. Deze intelligentietests worden vaak gebruikt om het algemeen werk- en denkniveau in kaart te brengen. De capaciteitentesten zijn dan ook van grote waarde bij het bepalen van toekomstmogelijkheden van deelnemers.
0 +

Capaciteitentesten

KEY FEATURES

Veelzijdig

Inzicht is mogelijk op verbaal, figuratief én numeriek gebied

Inclusief

Voor ieder opleidingsniveau zijn er intelligentietesten beschikbaar

Goed te combineren

De resultaten van de intelligentietests vormen een goede basis voor verdere verdieping met onze andere assessments

Tijdsgebonden

Deelnemers moeten hun antwoorden binnen een bepaalde tijd invoeren. Zo wordt naast capaciteit en kwaliteit ook snelheid gemeten

Zelfstandig inzichtelijk

Maar ook zonder combinatie met andere assessments bieden de intelligentietests veel input voor je organisatie

Alles wat je nodig hebt binnen één tool

Uitgebreide rapportage

De resultaten van de capaciteitentesten geven de prestatie van de deelnemer weer op basis van een score per onderdeel en een uitleg van de waarde van ieder onderdeel. Daarnaast kunnen de resultaten van de intelligentietests in combinatie met andere assessments gebruikt worden voor, bijvoorbeeld, de Competentie Indicator rapportage. In deze rapportage wordt een indicatiescore gegeven op de 53 competenties van Online Talent Manager. De score op een competentie geeft aan of deze ‘in aanleg’ bij iemand aanwezig is en daarmee of deze competentie makkelijk te ontwikkelen is voor de deelnemer. 

EENVOUDIG TE BEGRIJPEN, COMBINEREN EN UIT TE LEGGEN

Krachtig en eenvoudig basismodel

Het merendeel van de tests van Online Talent Manager is gebaseerd op het concurrerende waardenmodel van Quinn. Dit model is opgesteld aan de hand van vier verschillende managementmodellen die vier deelgebieden van organisatie-effectiviteit representeren. Wij hebben de Quinn-managementrollen vertaald naar werk- en leiderschapsstijlen die aansluiten bij de actuele werkcontext. Doordat veel van onze assessments gebaseerd zijn op het Quinn model, zijn ze makkelijk te interpreteren, combineren en vergelijken. 

Vergelijk op alle niveau’s met de juiste normgroepen

~

Online talent manager capaciteitentesten

Wat levert het op?

Predictie studieresultaten

Onze intelligentietests stellen het theoretisch leervermogen vast en voorspellen school- en studieresultaten.

Beargumenteerde
selectie

De capaciteitentesten helpen je met de selectie voor functies die een sterk beroep doen op verbale, figurale of numerieke aspecten.

Gefundeerde loopbaanbegeleiding

Door de capaciteiten van je deelnemer in kaart te brengen, kun je hem effectief begeleiden op zijn carrièrepad.

Input ontwikkelings-vraagstukken

De testresultaten geven input voor ontwikkkelingsvraagstukken gerelateerd aan opleiding en specifieke beroepssectoren.

Weten hoe het werkt?

Zet Online Talent Manager ook in bij

We bieden een modulair testaanbod. Onze tests kunnen zowel per stuk als gecombineerd worden gebruikt op verschillende vlakken van organisatie- en talentmanagement. Zo bieden we naast de capaciteitentesten ook persoonlijkheidstesten en leiderschapstesten aan. Door testcombinaties te maken die passen bij jouw behoeften, ontstaat er maatwerk.

Met onze persoonlijkheidstesten kun je ontdekken welke talenten je in huis hebt of mogelijk gaat halen. Daarnaast maak je inzichtelijk hoe deze talenten het best kunnen worden benut. 

Met onze leiderschapstesten kun je de managementvaardigheden van je deelnemer inzichtelijk maken. Hiermee kun je bepalen welke leiderschapsstijl hij heeft en hoe dat past bij je organisatie. 

ONTDEKKEN WAT ONLINE TALENT MANAGER voor jou kan betekenen?

Ervaar nu ook de kracht van talentmanagement met Online Talent Manager