Online talent manager

Schrijf je snel in voor onze certificeringstraining om de testen optimaal te leren gebruiken!

Voor iedereen die talenten inzichtelijk wil maken en/of net begint met het gebruiken van onze tests, bieden we een certificeringstraining aan.  Je ontvangt hier belangrijke kennis, tools en handvatten voor het Online Talent Manager systeem.

Online Talent Manager certificeringstraining

Al onze klanten krijgen een training van 2,5 dag om expert te worden in het gebruik van het Online Talent Manager testmateriaal. Deze certificeringstrainingen worden een paar keer per jaar aangeboden op ons kantoor in het BondPark, maar kunnen ook incompany gegeven worden op jouw locatie.  Kennis over ons gebruikte model, informatie over de testen, het interpreteren van de uitslagen van jezelf en “proefpersonen” en het oefenen van de gesprekken krijgen een plek tijdens deze dagen. Uiteraard wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch en lekkere versnaperingen tussendoor:)  Wees welkom en neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf je direct in voor onze trainingsdagen

foto-training
De certificeringstrainingen van online talent manager

Wat levert het op?

Tijdens de certificeringstrainingen leer je zo veel mogelijk informatie te halen uit de resultaten van onze assessments. Ook leer je welke testen wanneer in te zetten en hoe je de testen interpreteert en terugkoppelt naar deelnemers. Kenmerkend voor onze trainingen is:

VOOR WIE?

We geven je inzicht en kennis in de volgende aspecten

Werving
& selectie

Hoe je onze assessments kunt gebruiken bij selectierondes en daarmee inzicht krijgt in het potentieel van een kandidaat.

Loopbaanbegeleiding

Hoe de testresultaten helpen de juiste functie of rol te vinden voor jouw deelnemer en zijn ontwikkelingsmogelijkheden te bepalen.

Re-integratie
processen

Hoe je re-integratie kunt bespoedigen door je medewerker terug te laten komen in een rol die bij hem en zijn situatie past.

Team-
ontwikkeling

Hoe je inzicht krijgt in de persoonlijkheid en capaciteiten van je personeel en je zo je team optimaal kunt laten functioneren.

Schrijf je in voor onze eerstvolgende training.

Training
De eerstvolgende open OTM training* is op 15 oktober, 29 oktober en 12 november 2020. De training duurt in totaal 2,5e dag. 

 

* De training vindt plaats bij een minimum van 4 deelnemers.