Intervisie Energie

Hoe positioneer ik me als ondernemer?!
De OTM Intervisie over het onderwerp energie, zat echt vol energie:) Met een mooie groep mensen zijn we op donderdag 19 september jl. dieper ingegaan op vier ingebrachte persoonlijke casussen.

Een casus ging over ondernemerschap en jezelf positief in de markt durven zetten. Hierbij een persoonlijke terugblik:
Mijn eerste klus binnen te halen terwijl ik geen netwerker ben, extreem hoog scoor op strategie en presenteren van mezelf niet mijn voorkeursrollen is. Bovenstaande inzichten uit Het Octogram heeft me helder gemaakt dat ik moet kiezen voor focus in mijn gewenste klussen, zodat ik een helder verhaal kan voorbereiden voor de te voeren gesprekken. Dan kan ik meer over de inhoud dan over mezelf praten.  De Intervisie bracht mij verder de volgende inzichten: Ik kan beter kort maar krachtig in plaats van breed strategisch mijn boodschap vertellen. Hierbij ben ik erachter gekomen dat ik niet mijn vraag naar een klus, maar mijn aanbod als probleemoplosser voor de mogelijke opdrachtgever centraal dien te stellen.

Daarom ga ik op korte termijn een elevatorpitch opstellen met mijn 3 expertisegebieden:
* Strategie implementatie
* Proces verbeteringen
* Organisatie ontwikkeling
Dit ga ik koppelen aan analogiën in mijn rol als kapitein van een wedstrijd zeilteam, zodat ik inhoudelijke stof heb om over te spreken tijdens deze eerste acquisitiegesprekken. Op langere termijn kan ik dit aanvullen met ervaringen uit afgeronde klussen, waardoor mijn verhaal steeds krachtiger en energieker wordt!

Digitale terugkoppeling assessments bij Bright Society
Bright Society is een extern talentprogramma voor PhD’s in de Industrie. Wij bieden hen een 3 jarig opleidingsprogramma naast hun opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Door intensieve begeleiding ea

Digitale terugkoppeling assessments bij Bright Society
Bright Society is een extern talentprogramma voor PhD’s in de Industrie. Wij bieden hen een 3 jarig opleidingsprogramma naast hun opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Door intensieve begeleiding