Online talent manager

Helpt een week verlof burnout te voorkomen?

Helpt een week verlof burnout te voorkomen?

Zestienduizend personeelsleden van het bedrijf LinkedIn kregen de week van vijf april 2021 vrijaf. Het bedrijf wilde daarmee voorkomen dat veel werknemers in een burn-out zouden raken, aldus Chief People Officer Teuila Hanson. (bron: nu.nl) Veel werknemers werken sinds de start van de coronapandemie thuis. Uit onderzoek van het bedrijf is gebleken dat veel werknemers het zwaar hebben en dat men vreest voor burnout. Een week vrij voor al het personeel is een mooie incentive om er even uit te zijn; even de druk van de ketel te halen. Of het echt helpt bij het voorkomen van een burnout betwijfel ik. Een goede en objectieve diagnose met behulp van een betrouwbaar instrument is wenselijk. een instrument dat zowel de werk gerelateerde- als de individuele stressoren in kaart brengt.

Online Talent Manager heeft na jarenlang research de SET (Stress Ervaring Tool) ontwikkeld. De SET is een gevalideerd instrument dat in de vorm van een digitaal assessment de risico’s op burn-out meet en met gerichte adviezen komt om uitval te voorkomen.

Wij willen hulpverleners en coaches helpen met het preventief signaleren van burn-out gevallen. Daarom ter kennismaking dit unieke aanbod.

Ontvang tot 15 mei 2021 een gratis voorbeeld van de SET rapportage. Stuur daarvoor een mail met de tekst gratis set rapportage naar [email protected]

Bert Goos

 Versterk de mentale kracht van je medewerkers.

De Stress Ervarings Tool meet: 

  • Individuele factoren die een rol spelen bij het ontstaan van burnout
  • De mate waarin emoties worden getoond
  • Loopbaanwaarden die een rol kunnen spelen bij het ontstaan van burnout
  • Werk gerelateerde factoren die een burnout veroorzaken of voorkomen
  • Gebeurtenissen in het persoonlijke leven die van invloed kunnen zijn
  • Bepalende culturele factoren
  • De energie index
De stress ervraingstool inzetten

Wil jij weten hoe jij deze tool kunt inzetten binnen jouw organisatie?

Neem contact op met ons op of plan je gesprek hier in.

SET_icoonklaver