Online talent manager

Berts bespiegelingen bij de coronacrisis

2020 is een bijzonder jaar

Beste lezer,

2020 is een bijzonder jaar voor onze samenleving. Het Covid-19 virus heeft toegeslagen en we worden gedwongen om zaken anders aan te pakken dan we gewend waren. Zo hebben we onze traditionele klantendag dit jaar geschrapt. Zodra het mogelijk is beloof ik dat we hem in ere herstellen. Tijdens het thuiswerken heeft OTM de trainingen en intervisies via videoconferenties georganiseerd. En internationaal blijven we ook online actief.

We zien veel veranderingen om ons heen. Het feit dat we elkaar minder mogen aanraken en dat we omzichtig om moeten gaan met onze partners en ouders die tot de risicogroep behoren zal gevolgen hebben voor ons gevoel van welbevinden. Organisaties krimpen, groeien of merken dat ze een andere personeelsbehoefte hebben. Thuiswerken vraagt andere competenties, de snelle groei van de supermarkt, bouwmarkt en onlinesector vraagt om een passende beoordeling van nieuwe, onervaren medewerkers. Daarbij helpt Online Talent Manager door snelle, eenvoudig te implementeren testen aan te bieden.

Sommige dingen gaan ‘gewoon’ door. Zo ook de lancering van onze nieuwe website. Zo’n website is een stevig project, waarbij je wordt aangemoedigd om na te denken hoe je je visie vertaalt in beeld, tekst en tegenwoordig zelfs video. We hebben daar, samen met onze partners Scooperz en Klantenfabriek hard aan gewerkt en het resultaat kunt u vanaf vandaag hier bekijken.

Wat ook gewoon doorgaat is de verdere internationale uitrol van de testen van Online Talent Manager. Daarmee komen onze testen ook ter beschikking van HR-professionals in Azië, Australië en het Midden Oosten, uiteraard aangepast aan de gewoontes van die samenlevingen.

Last, but not least, blijven we constant nieuwe testen ontwikkelen en verbeteren. De vorig jaar geïntroduceerde Presence-Q test, die burn-out klachten identificeert, wordt steeds beter en ik nodig iedereen van harte uit om deze te gebruiken. Zeker in deze hectische tijden, waarin van medewerkers ultieme flexibiliteit wordt gevraagd, is het belangrijk om vroegtijdig problemen te signaleren. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

2020 is een bijzonder jaar dat veel van ons adaptieve vermogen vraagt. Dat gaat de een makkelijker af dan de ander. Een beetje begrip voor elkaar helpt daar veel bij. Ook dat is een competentie die ik ons allen toewens. Daarnaast wens ik jullie een goede zomerperiode toe en treffen we elkaar hopelijk daarna weer meer persoonlijk. Dank voor jullie betrokkenheid en vertrouwen.

Warme zomergroet,

Bert Goos en Team Online Talent Manager

Naast de ondernemerschapstest geven ook de volgende psychologische tests van Online Talent Manager goede aanknopingspunten om ondernemerschap in kaart te brengen:

  • Octogram Werk-en leiderschapsstijlentest
  • Loopbaanwaarden / drijfverentest
  • OP5 Persoonlijkheidstest
3. Bert
Bestel je ondernemerschaptest

Altijd snel persoonlijk contact

    Neem contact op met  Bert Goos voor een op maat gemaakt advies.