Over ons

Wat klanten over ons zeggen

  • "De samenwerking met het team van OTM ervaren wij als plezierig door hun betrokkenheid, flexibiliteit en deskundigheid."
    Cynthia van der Ent (HRD Group)
  • "....De OTM organisatie is bovendien heel klantgericht!"
    Hélène Propsma (Propsma & Partners)
  • "...Ook ervaren wij de telefonische ondersteuning van OTM als zeer prettig en bereikbaar.”
    Bas van Dinther (Canon Nederland)

OTM filosofie

Sinds 2002 ontwikkelt OTM psychologische tests. Onze tests brengen talenten in kaart en rapporten hebben een positieve benadering.
“Mensen komen het beste tot hun recht wanneer zij worden ingezet op hun talenten. Het is daarom als organisatie belangrijk om te weten welke talenten de mensen binnen een organisatie hebben en ze hierop in te zetten. Mensen die op hun talenten worden ingezet zijn namelijk gelukkiger, effectiever en productiever en de kans op verzuim en verloop wordt kleiner.” – Bert Goos (Directeur Online Talent Manager))

OTM geschiedenis

Begin deze eeuw waren psychologische tests gebaseerd op klinische modellen. Ze gingen in op wat er mis met een persoon was. Tests werden op papier afgenomen en waren moeilijk te vertalen naar de werkcontext. Bert Goos en André Tjoa hadden een andere kijk op de mogelijkheden van psychologische tests en begonnen Online Talent Manager. Doel was om individuen en organisaties te laten floreren door mensen in te zetten op hun talenten. Met deze filosofie en het Quinnmodel als basis ontwikkelden André en Bert de eerste versies van de tests van OTM. Systeemarchitect Richard Still heeft vervolgens het Online Talent Manager systeem gebouwd, waardoor het mogelijk werd alle tests online aan te bieden en af te nemen.

Persoonlijk

OTM staat voor een persoonlijke benadering en we hebben dan ook graag en regelmatig contact met onze klanten en partners. Uiteindelijk allemaal met het doel om mensen en organisaties inzicht te geven in hun talenten!

Bert Goos

Bert Goos

Directeur - PSYCHOLOOG NIP

Investeren in talent loont!

Andre Tjoa

Andre Tjoa

Testonwikkelaar

(Heraclitus, Grieks filosoof ± 540 - 480 v. Chr): "Veel aan een persoon is meetbaar maar de grenzen van de ziel zul je nooit bereiken, ook al bega je elk pad".

Richard Still

Richard Still

Systeemarchitect

Not just answers, ask the right questions.

TOP UA-5032495-8